Dieci is al ruim 50 jaar producent van machines, welke worden gebruikt in onder andere industrie, bouw en landbouw. Speciaal heeft Dieci zich gericht op de ontwikkeling en productie van een zeer uitgebreid programma verreikers. Daarnaast produceert Dieci een aantal andere machine, waaronder kleine dumpers, betonmixers en speciaal-voertuigen.

De productenrange van Dieci bestaat uit de volgende machines:

 

PEGASUS ROTERENDE VERREIKERS      
  Dieci levert een gamma roterende verreikers variŽrend in capaciteit van 3.500 tot 7.000 kg, met een gieklengte van 11 tot 25 meter.

Uiteraard zijn al deze verreikers 360o roterend en kenmerken zij zich door goede prestaties, door de lange, snelle onderwagen de krachtige bovenwagen, een aansprekend uiterlijk en een comfortabele werkplek voor de machinist.

Uiteraard kunnen we bij deze machines alle mogelijke aanbouwdelen leveren, zoals diverse palletvorken, manbakken, lieren, jibben, etc.

Voor meer informatie over de verschillende beschikbare types klikt u hier.

Voor meer informatie over de Pegasus roterende verreikers klikt u op de foto of neemt u contact op met een van onze vestigingen.

STARRE VERREIKERS      
  Speciaal voor gebruik in de bouw en de industrie heeft Dieci een zeer grote verscheidenheid aan modellen starre verreikers met een capaciteit van 2.500 tot 16.000 kg, met een gieklengte van 6 tot 17 meter.

Met een van de vele beschikbare types en aanbouwdelen, is deze machine altijd geschikt te maken voor uw specifieke toepassing, klik op de foto voor de verschillende series.

Voor een goed advies over welke serie  en welk type voor u de meest optimale machine is, neemt u contact op met een van onze vestigingen.

NIEUW: DIECI AGRI PLUS 40.7

BETON MIXERS

       
  DIECI beton-mixers zijn vierwiel-aangedreven, vierwielgestuurd, optioneel zelfladend en hebben een inhoud van 2400 tot 7000 liter met een capaciteit van 1,7 tot 5 m3.

Voor meer informatie klikt u op de foto of neemt u contact op met een van onze vestigingen.

 
     

DUMPERS

 

  DIECI dumpers zijn vierwiel-aangedreven hebben een gelede (knik-) besturing en hebben een laadvermogen tot 2200 kg.

Op basis van een vierwielgestuurd- en aangedreven chassis kan DIECI ook dumpers leveren met een grotere capaciteit.

Voor meer informatie klikt u op de foto of neemt u contact op met een van onze vestigingen.

SPECIAAL VOERTUIGEN

  Voor bijzondere toepassingen zoals op 4-wielgestuurde en aangedreven dumpers (tot 12 m3), tunnelvoertuigen of chassis voor diverse toepassingen. Op verzoek kunnen ook machines voor speciale toepassingen gebouwd worden.

Voor meer informatie klikt u op de foto of neemt u contact op met een van onze vestigingen.

 

Hansan Bouwmachines BV Heesch - Staphorst - Papendrecht, The Netherlands
Tel: +31.412.454727 - Fax: +31.412.455075 - Email: info@hansan.nl